Camera inspectie Roermond

Wanneer u een steeds terugkerend probleem aan uw riolering heeft biedt een rioolinspectie uitkomst. Met behulp van een rioolcamera brengen wij problemen met uw riolering zowel letterlijk als figuurlijk in beeld. Wij brengen een lange kabel met aan het einde een camera aan in de riolering. Dit kan zowel via een gootsteen, hemelwaterafvoer of een apart aangebracht ontstoppingspunt. De camera geeft live beelden die op het scherm bekeken kunnen worden. U kunt dus ook met de monteur meekijken. Door ruim 30 jaar aan ervaring weten onze monteurs precies waar ze op moeten letten tijdens een camera inspectie.

Rioolcamera Roermond voordelen

Het uitvoeren van een camera inspectie heeft een heel aantal voordelen. Waarbij wij vroeger een rioolverzakking helemaal moesten blootleggen door deze op te graven. Kunnen we nu nauwkeurig met een rioolcamera en transponder de locatie vaststellen. Zodra onze rioleurs een probleem met uw riolering hebben opgespoord kan de camerakop een signaal uitzenden die door ons boven de grond opgespoord/ontvangen kan worden. Zo weten wij precies op welke locatie het probleem zich bevindt. Wetende waar wij moeten graven scheelt ons flink in tijd en u in de kosten.

Hak- en breekwerk kan dus tot een minimum beperkt worden. Een andere toepassing waar wij de camera voor in zetten is de koop en verkoop van een woning. Het vervangen of renoveren van een riolering is een ingrijpende gebeurtenis. Door een inspectie uit te voeren kan de staat van het riool in kaart gebracht worden zodat dit in de onderhandelingen meegenomen kan worden. Niet alleen kan de kwaliteit van het riool vastgesteld worden, ook eventuele verstoppingen of knelpunten komen aan het licht. Ook als u net verhuisd bent en graag wilt weten hoe het rioolstelsel loopt kunt u bij de door ons aangedragen professional een camera inspectie laten uitvoeren.

Opgesomd zijn dit de belangrijkste voordelen van een camera inspectie:

  • Geen of minimaal hak- en breekwerk
  • Nauwkeurige probleemanalyse
  • Scherpe live beelden van uw riool
  • Passend advies mogelijk voor uw rioolprobleem

Heeft u last van rioolstank, rioolvliegjes of denk u een rioollekkage te hebben? Lees dan snel wat een rookdetectie bij de door ons aangedragen professional voor u kan betekenen.

Camera inspectie Roermond contact

Heeft u baat bij een camera inspectie in Roermond of omgeving? Neem dan snel contact op met de door ons aangedragen professional. U kunt ons bereiken op 0800 255 3733 om meteen eena fspraak te maken. Ook kunt u via ons online formulier met ons in contact komen.