Relinen Roermond

Relinen is een specialistische techniek om een (gedeeltelijke) rioolrenovatie uit te voeren. Door gebruik te maken van relining is het niet nodig om het gehele rioolstelsel te vervangen. We gebruiken de bestaande leidingen om aan de binnenzijde hiervan een nieuwe laag polyester of glasvezel aan te brengen. Relinen is ook we bekent als kousmethode, stent zetten en deelrenovatie. Een groot voordeel van relinen is dat het hak- en breekwerk tot een minimum blijft beperkt. Minimale overlast dus!

Relinen leidingen Roermond

Om te kunnen bepalen of een riool in aanmerking komt voor relinen voeren wij vaak eerst een rioolinspectie uit. Een rioolcamera brengen wij in de leidingen aan om zo de staat van uw riool te kunnen beoordelen. Deze inspectie bepaald of we een riool kunnen relinen. We komen rioleringen tegen met veel aangekoekte afvalresten waardoor het riool moeilijk te beoordelen is. Dit kunnen we oplossen door een rioolreiniging uit te voeren. Om de polyester goed te kunnen laten hechten wordt dit ook altijd vooraf geadviseerd.

Als we kunnen starten met relinen brengen we door de huidige leidingen een kous van polyester aan welke we impregneren. Door water- of luchtdruk zorgen we ervoor dat deze koud goed tegen de binnenkant van de afvoerbuizen komt waardoor deze goed kan hechten. Afhankelijk van de situatie kunnen we de kous voorzien van een hars. Dit hangt onder andere af van de temperatuur en omgeving van het rioolstelsel. Na deze rioolrenovatie bent u weer beschermd tegen problemen als verstoppingen, rioollekkages en bijbehorende rioolstank en rioolvliegjes.

Waarom kiezen voor relinen?

  • Minimaal hak- en breekwerk vereist
  • Huidige leidingen kunnen veelal blijven liggen
  • Snel en duurzaam; waterdicht en beperkte stank

de door ons aangedragen professional vindt het belangrijk dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van verrichte werkzaamheden. Door onze hoogwaardige service en ruim 30 jaar aan ervaring zijn wij trots op de samenwerking met Gemeente Venlo, Peel en Maas en Woningbouwvereniging WoonGoed 2-Duizend. Bij ons bent u dus zeker van vakmanschap.

Relining Roermond contact

Blijf niet onnodig lang met rioolproblemen zitten. Hoe langer u wacht hoe groter het probleem vaak wordt. Relinen is ten opzichte van de reguliere manier van rioolrenovatie een stuk voordeliger. Bovendien is het erg duurzaam. Wilt u meer weten over relinen in Roermond? Bel ons dan op 0800 255 3733 of vul ons contactformulier in. In Roermond en omgeving kunt rekenen op de expertise van de door ons aangedragen professional!