Rioolstank Roermond

Heeft u last van een vieze rioollucht in uw keuken, badkamer, wc of kruipruimte? Of kunt u niet precies achterhalen waar de stank vandaan komt, omdat de geur zich door uw hele woning verspreidt? De kans is groot dat een dergelijke rioolstank wordt veroorzaakt door een lek ergens in het rioolstelsel. Vies rioolwater en slib bevinden zich buiten de rioolbuis en zorgen daar voor een onaangename geur. Een andere oorzaak van deze stank kan een verstopping zijn. Door een preventieve rioolreiniging uit te laten voeren verkleint u de kans op dergelijke rioolproblemen.

Rioolstank gaat vaak gepaard met de aanwezigheid van rioolvliegjes. Deze vliegjes leven normaal gesproken binnenin het rioolstelsel, maar kunnen zich bij lekkage ook buiten de rioobluis voortplanten. Heeft u dus last van rioolstank én ziet u rioolvliegjes? Dan weet u vrijwel zeker dat lekkage de oorzaak is.

De oorzaak van rioolstank opsporen

Om de rioollucht uit uw riolering te kunnen verwijderen, moet de oorzaak van het lek worden opgespoord. Als u in de regio Roermond een beroep op ons doet, voeren wij stankdetectie uit met een speciale rookmachine. Een deel van het riool wordt dan afgesloten van het hoofdriool en een speciale rook wordt onder hoge druk in de leiding gespoten. Waar de rioolbuis lek is, zal de rook naar buiten spuiten. Op die plek kunnen wij dan zorgen dat het gat gedicht wordt.

Bel nu 0800 255 3733 voor de bestrijding van rioolstank. Geen spoed maar wel graag contact met één van onze rioolexperts? Vul dan even ons contactformulier in.