Rioollekkage? Snelle hulp in Roermond!

Hangt er in uw woning een vieze rioolstank, die zich niet laat verdrijven? Of merkt u dat er steeds meer rioolvliegjes in uw woning zitten? Beiden zijn aanwijzingen van een lek ergens in het rioolstelsel.

Lekkage is vervelend, u moet immers op uw riolering kunnen rekenen. Als u niet snel actie onderneemt zal dit probleem snel verergeren, waardoor de overlast nog groter wordt. Daarom raden wij aan om het lek te laten herstellen door onze specialisten. In Roermond en omgeving staan wij dag en nacht voor u klaar! We kunnen lekkages vaak verhelpen zonder veel hak- en breekwerk. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Oorzaken van rioollekkage

Als uw riolering ernstig verstopt is en u hier niets aan doet, ontstaat er na verloop van tijd zo’n grote druk op de rioolbuis dat deze barst. Door het scheurtje of breukje wat hierbij ontstaat kan de riolering gaan lekken. Ook verzakkingen van de grond, wortelgroei of andere beschadigingen van de rioolbuis kunnen leiden tot rioollekkage. Wat de oorzaak van het lek ook is, het is zaak om zo snel mogelijk een specialist in te schakelen. In Roermond en omgeving helpen we u graag!