Verstopping Roermond

Een verstopping geeft altijd overlast en dus ongemak. Vaak wordt er niet naar de riolering omgekeken totdat er zich problemen voordoen. Vaak gaat het dan om een verstopping. Met ruim 30 jaar aan ervaring kan de door ons aangedragen professional elke verstopping voor u oplossen. U kunt het beste zo snel mogelijk het riool laten ontstoppen. Als u hier te lang mee wacht kan dit leiden tot rioollekkage, rioolstank en rioolvliegjes.

Verstopping Roermond rioolreiniging

U kunt natuurlijk het beste een rioolverstopping voorkomen. Dit scheelt een hoop overlast en wellicht schade. Door periodiek een rioolreiniging uit te laten voeren verkleint u de kans op een verstopping aanzienlijk. Ook zelf kunt u het een en ander doen om de kans op een verstopping zo klein mogelijk te houden. Zo kunt u er goed op letten wat u door de afvoer spoelt, denk hierbij aan etensresten en vet. U kunt met heet water en soda ook uw riolering open houden en dus zo van onderhoud voorzien.

Riool verstopt Roermond rioolinspectie

Heeft u last van een terugkerende verstopping? Het is dan verstandig om wat meer onderzoek te doen naar de oorzaak. Door een rioolinspectie uit te laten voeren kan de oorzaak van een verstopt riool opgespoord worden. Met behulp van een camera inspectie kunnen wij de binnenkant van uw riolering bekijken. Een groot voordeel hiervan is dat er geen hak- en breekwerk nodig is.

Als u te lang wacht met het verhelpen van een verstopping kan dat een rioollekkage tot gevolg hebben. Dit geeft nog meer overlast dan dat u enkel met een verstopte afvoer zit. Het water kan schade toebrengen aan uw woning en inventaris. Stilstaand water met organisch materiaal is tevens een voedselbron voor rioolvliegjes. Deze kunnen zich dan in korte tijd ook explosief vermeerderen. Als er water uit uw riolering kan lekken kan er ook lucht uit ontsnappen. Dit kan zorgen voor rioolstank.

Riool verstopt Roermond contact

Wilt u snel van een verstopping af of lukt het u niet om deze op te lossen? Bel dan snel met de door ons aangedragen professional in Roermond. Voor spoed kunt u ons het beste bellen, dit kan op 0800 255 3733. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen. In Roermond en omgeving kunt u vertrouwen op de door ons aangedragen professional.