Rookdetectie Roermond

Een specialistische vorm van rioolinspectie is de rookdetectie. Wanneer u last heeft van rioolstank in uw woning is een rookdetectie dé manier om het op te sporen. Ook als u merkt dat u last heeft van rioolvliegjes of een rioollekkage vermoedt biedt deze vorm van inspecteren uitkomst. In Roermond en omstreken kunt u bij de door ons aangedragen professional terecht voor een rookdetectie. Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij uw rioolexpert.

Rookdetectie Roermond in de praktijk

De kleinste rioollekkages kunnen al voor flinke rioolstank zorgen. Deze lekkages zijn soms zo klein dat deze met een camera inspectie niet zijn te zien. Gelukkig is er een andere manier om dit toch op te sporen. Dit doen wij door middel van een rookdetectie. Er zijn verschillende oorzaken die stankoverlast kunnen veroorzaken. Veelal zal dit een rioollekkage of rioolverzakking zijn. Maar een verstopping of wortelgroei kunnen ook rioollucht in huis veroorzaken.

Hoe werkt een rookdetectie?
Met een rookgenerator vullen wij uw rioolstelsel met milieuvriendelijke dichte rook. Dit kan bijvoorbeeld via een toilet of ontstoppingspunt ingebracht worden. Alle uitgangen worden nauwkeurig afgesloten zodat hier geen rook kan ontsnappen. Aangezien de riolering verder een gesloten systeem moet zijn hoort er geen rook te ontsnappen. De plekken waar toch rook vrij komt markeren de lekkages. Deze manier van inspecteren stelt ons in staat om elke lekkage op te sporen.

Roermond rookdetectie reparatie

Als de plek van de lekkage bekend is kunnen wij een passende en gerichte oplossing aanbieden. Afhankelijk van de oorzaak van de rioolstank kan de door ons aangedragen professional zowel een plaatselijke rioolreparatie uitvoeren als dat wij u kunnen helpen met een rioolrenovatie. Wij kunnen zowel gresbuizen,

Rookdetectie Roermond contact

Bent u ook overtuigd van de voordelen van een rookdetectie? Blijf dan niet langer kwakkelen met uw rioolproblemen en schakel de expertise van de door ons aangedragen professional in. In Roermond en omgeving zijn wij uw vakman voor al uw rioolwerk. U kunt ons telefonisch bereiken op 0800 255 3733 of u kunt het contactformulier invullen.